Svagstyrkeskratt.

Operation Flytta blogg är fullbordad. Så gott som. Från och med nu ska jag föra min nästan-dagbok någon annan stans. Här:  http://svagstyrkeskratt.blogspot.com/ . Titta in där?

Jag flyttat en del inlägg, de senaste ungefär, men resten kommer att finnas kvar på den här om man vill läsa gammalt och så.


9 november.

Jag gick till biblioteket och plockade ned varenda bok som handlade om mig från sina hyllor. Och jag tog dem med mig hem. De om verkligheten och saker som är ännu mer verkliga.
Med orden byggde jag ett hus, ett slott. Jag pillade loss dem från sidorna och staplade dem på varandra. Tills jag inte syntes mer.

L' Exposition Universelle de 1900 à Paris


Gullbergskajparadis



Jag och fina Ylva åkte till Gullbergskaj. Där klättrade vi på båtar och reportagetecknade och allt var fint. Sedan drack vi te och delade på världens största muffin. Det var också fint ♥

And the head said theat you always were a queer one from the start.

Och när du väl lärt dig gråta kan ingenting hindra tårarna från att falla. Muren som så länge hindrat vettenmassorna från att rinna längs dina kinder har rämnat och nu är det bara salt hav var du är går. Vattenpölar som blöter ned dina skor och speglar stjärnor du inte kan nå. Armar räcker inte för att fånga lyckan. Och de räcker inte upp till ytan när vattenkaskaderna dränker världen.

RSS 2.0