Musette



Medan jag är borta kan ni ju lyssna på den här mannen som gör konstig och ganska trevlig musik. Sådär lite lagom småcharmigt liksom.
 
http://www.myspace.com/musettes

Och när ni ändå håller på kan ni ju läsa något av Bob Hansson också, bara för att han skriver så fint och är ganska bra på alla sätt och vis...

Bisous ♥

I segelhissande svagstyrkeskratt - vänd mot rymd och gata.

Ibland händer saker och man känner saker som man inte riktigt förstår och helt plötsligt sitter man där och överväger på ett ganska seriöst vis att börja röka eller att börja samla på något, bara för att få något annat att tänka på sådär.
  Fast egentligen så vill man inte tänka på något annat över huvud taget och någonstans långt inne i vad vi nu har inom oss inser man nog vad man egentligen vill göra, men som bekant har den lilla delen i vårt inre som vet dessa saker mycket svårt att övertala resten av kroppen att det är precis vad som bör göras, alla triangelformade varningsskyltar till trots. Och därför blir det aldrig så att man tar sig för det där man borde, utan fortsätter fundera över cigaretter och frimärken, trots att man vet att frimärken är bland det torraste som finns...

Så nu, mitt i all förvirring och känsla av att ha landat förhållandevis mjukt, seglar jag min väg och tänker andas havsbris och kallsupar i hela tio dagar, innan det är dags att återvända hem igen med salt i lungorna och solfläckar framför ögonen när jag blundar. Helt plötsligt känns allt det här med värlen och hemkomst ganska vackert.

Kom kom, Atombomb.

Ordet saknad kan skrivas fyra gånger på varje rad i min anteckningsbok. Om man skriver mindre får man plats med fler...


Alla drömmer om fåglar.



Jag önskar jag kunde berätta om allt fint som händer, för det är faktiskt en del, men just nu jobbar jag lite på att försöka låta bli att tänka sådana där tankar man inte vill tänka, så jag tror det får bli en annan gång...

They look like pirates from here.

Jag har slutat läsa mellan rader. Slutat söka efter underförstådda meningar som jag till slut insett kanske aldrig existerade. Slutat förstå saker som aldrig fanns där att förstå. Slutat försöka finna svar på de frågor som dansat runt runt runt under mitt hår och gjort mig snurrigare än fjärilarna som kommit bosatt sig i min mage. Nu har jag gett upp. Åtminståne är det vad jag fortsätter intala mig. Det jag verkligen ville ha var något alldeles för onåbart och alldeles för omöjligt och så fruktansvärt underbart och jag borde förstått redan från början att det var något jag aldrig varit värd. Jag visste det hela tiden, men förstod det inte.

(Och till Någon vill jag säga tack tack tack för allt fint! Du anar inte hur underbart glad du gjort mig och om jag fick önska något av världen skulle jag önska att du fortsatte skriva till mig för att en mystisk vän än något jag alltid velat ha)

My little fish, don't cry.

Regnet faller så vackert från moln så grå som bara moln kan vara. Det har det gjort i flera timmar nu. De timmarna har jag spenderat med fina Elin och vi har gått regnpromenader, bakat bröd och lagat saker. Det har varit ganska underbart alltsammans och en helt perfekt början på min nya frihet och tid som inte-längre-grundskola-barn.
  Och om bara några få månader flyttar jag till en precis lagom stor kuststad där jag ska få studera friheten på alldeles skrämmande nära håll och bekanta mig med havets alla levande varelser på ett helt annat sätt än jag tidigare gjort. Jag längtar efter nya människor och en helt ny stad att hitta små favorithörn och vackra blomlådor i, men först en alldeles underbar sommar bestående av endast de saker jag älskar mest av allt i hela världen.

(Och för övrigt skulle jag vara så fruktansvärt lycklig om denne "Någon" ville ge sitt egentliga namn till känna då denne lämnat små hoppande frågetecken i mitt hjärta, samt gjort mig mycket mycket glad på sistone. Jag skulle så gärna vilja veta vem du är)

 


I rather dace, I rather dace than talk with you.



Fina fins picknickfestivalen med några av de finaste och vackraste människorna jag känner. Lyckan är aldrig så stor som på Apslätten i Kålltorp, jag lovar! ♥
Och därför - ännu en bildbomb!



♥ ♥ ♥



Lübeck är en alldeles underbart vacker liten stad, full av flygande stolar, piratskepp och motljus och hit for klass 9H för att spendera lite kvalitétstid med varandra, äta nutella och vara vakna hela nätterna.
  Fin helg och därför också fruktansvärt mycket bilder ♥


RSS 2.0