Kärlek åt folket!



Jag och käraste Ella hade påwpdag. Det var mycket fint allting. Som det ska vara ♥

There's a rainbow before me.

Det råder vacker kalabalik inuti mig och jag kan inte hindra det, vill inte hindra det. Jag vill aldrig någonsin att det ska försvinna. Jag håller mina ögonlock konstant slutna så hårt jag förmår för att få mitt älskade tomult att stanna kvar hos mig, hindra det från att se ljuset och börja längta efter friheten. Min vackra kalabalik vill få mig att göra saker som jag inte vågar, saker som jag vill men som mitt förnuft inte tycker verkar lämpliga. Mitt förnuft. Vilket förnuft? Jag börjar tro att det aldrig existerat, att mitt så kallade förnuft endast bestått i rädsla och alldeles för mycket tankar om rätt och fel.

Någon gång ska jag lära mig att våga.

I spin so ceaselessly, 'til I lose my sense of gravity.




Det har hänt så mycket fint på sistone ♥

We could be heroes.

Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt å min layouts vägnar för dess dåliga uppförande och bristande moral ♥

You are my sweetest downfall.

Mina fötter är obehagligt fastklistrade mot marken. Någonting sitter på mina axlar och hindrar mig från att flyga upp mot all den vackert blå materia som jag föreställer mig att himlen består av bakom molnen, en stor och klumpig massa under vars tyngd jag trycks närmre och närmre marken och krasandet från gruset under mina fötter känns allt mindre avlägset. Kutryggigheten är ett faktum.
  Men mellan mina förtvivlat viftande armar kan jag fortfarande se de otydliga ljusfläckar som gör sitt bästa för att lysa upp någonting som ännu inte sått mitt synfält. Och det värmer mig lite varje sekund att veta att alla dessa vackra männikor gör allt det där för min skull och min personliga lycka.

För övrigt älskar jag min mormor ♥

Du skulle dansa, yeah.

Dessa damer och herrar är nog bland det charmigaste jag någonsin sett ♥


 




 

♥  ♥  ♥

Oh yes.

Hejsan! Som ni ser har jag roat mig med att utforma en ny layout under dagen. Jag skulle hemskt gärna vilja veta hur det ser ut på era olika datorer och liknande, eftersom det kanske inte är riktigt samma på alla webläsare, så plaese leave a comment? ♥

Uppdatering: Det är ingenting som fungerar. Hoppas ni har mer tålamod än jag har med det här..

Uppdatering igen: Sådär! Nu ser det ut att fungera! Yay!

Adrift.

Det finns ingenting i hela världen som är så vackert som ord. Ord som inte missbrukats, förstörts och fått sin mening utraderad. Ord som inte tappat sitt värde på grund av för många upprepningar utan egentlig inlevelse och sanning. Ord när de bildar hav av trycksvärta och uttryck. Det kan vara så vackert och ibland när orden liksom lyfter sig från pappret och dansar rakt igenom dina ögonlober in i kroppen och den abstrakta mening du kunnat avläsa mellan raderna lägger sig som en solid vacker massa någonstans mellan naveln och hjärtat känner du dig hel och ofelbar. 
  Och det finns ingenting som gör mig så frustreread som när jag inte hittar orden som uttrycker det jag vill säga på ett sådant sätt som jag vill uttrycka det. Allting kan bli så fel och trots att budskapet går fram, så får det inte den kraft som det hade kunnat få om rätt ord funnits där. De meningar som skulle funnits där på ett sådant där abstrakt vis mellan raderna blir så lätt tolkade på fel sätt om fel ord används. Men kanske är det en del av charmen.
 

Tu parle francais?


Bokstäver, ord och meningsbyggnader snurrar omkring i mitt huvud. Jag tänker på franska, försöker prata en engelska utan gramatisk korrekthet för att göra mig förstådd och min svenska håller på att bli näst intill bortglömd. Mitt huvud känns fullt av de tyngsta stenar som någonsin funnits i världen och jag är hela tiden ett litet steg efter det som kallas verkligheten och nuet. Att inte kunna kommunicera på ett någorunda vettigt sätt med någon som bor i ditt hus är en stor psykisk påfrestning och snart faller jag. 
  Men trots detta mår jag i övrigt mycket bra. Jag vet var jag har mig själv och allting annat. Och någon dag, när en fransman inte längre bor i min källare, ska jag lägga upp fina bilder på allting som gör mig lycklig och det som är fint i min värld just nu, men än så länge finns han fortfarande där. Jag tror dock att han sover...

Bilden är från Siv och Edinas blogg


RSS 2.0