All my life I've been waiting for something lasting.

Sommaren försvann utan att säga adjö och nu tar jag tillbaka allt det elaka jag sa. Nu blåser det lite för mycket hela tiden och jag har tagit fram min vinterkappa. Den är blå. Ständig kyla, varma strupor, jasminte i fina burkar och värmeljus som luktar svagt av någon exotisk frukt. Jag fick dem av mamma. Det regnar från alla håll samtidigt, men aldrig uppifrån och jag blir alltid lite blöt. Det är höst nu.
   Och allt det där jag tänkte om att flyga med vinden - som maskrosfrön - det blev aldrig något av det. Ibland försöker mitt hår göra så, men mitt huvud håller för hårt. Ibland försöker mina tankar göra så, men jag håller för hårt. Med all min kraft. Fast en gång tappade jag taget. Och jag föll. Jag orkade inte fånga dem igen så jag koncentrerade mig på att knipa ihop tårna så hårt det bara gick och rulla ihop mig till en liten boll. Önskade att jag skulle få bli en del i det vita, kalla kaklet jag kände mot min ryggad.
   Men tryggheten och sofforna i miobutiken plockade ned mina tankar från himlen igen och gav tillbaks dem till mig. Nu håller jag dem hårdare än någonsin.

Kommentarer
Postat av: ElinSofia

finare texter får man leta efter!

2009-10-11 @ 20:13:17
URL: http://skiptothend.wordpress.com
Postat av: agnes

kära malin.

sms-funktionen på min mobil har en tendens till viss opålitlighet, därför svarar jag här.. men, om du vill så kan jag skriva till en mailadress istället? (min är [email protected]) hm.. jag väntar på ett svar till min mail, annars så svarar jag här om en stund istället. så får det bli.

kärlek!

2009-10-11 @ 21:06:13
URL: http://vad-hedwig-hittade.blogspot.com
Postat av: Fanny

förlåt.

förlåt för att jag inte finns hos dig när det behövs som mest.

2009-10-11 @ 21:08:14
URL: http://photopicturet.blogspot.com
Postat av: Sara

Du (och dina ord) har en tendens att få mig att flyga. Jag är bland molnen och fastän jag inte vet om det passar sig så rinner tårarna. Du är så otroligt fin.

2009-10-11 @ 21:23:09
URL: http://inberlin.blogg.se/
Postat av: Sara

(Som ett svar) Du lyfter mig. Att få veta att du är avundsjuk ibland gör mig oförstående, du är min förebild. <3

2009-10-12 @ 00:04:22
URL: http://inberlin.blogg.se/
Postat av: Koffe

Dina tankar får gäran flyga över en telfonlinje om de vill och joina mina tankar.



En glasburk bli bara skitig om man inte öppnar den och luftar den ibland. Och även luften inne i burken blir så seg att den skulle döda en mygga. Så det så. <3

2009-10-13 @ 20:11:34
Postat av: Elin

Så otroligt fina texter! <3

2009-10-15 @ 17:39:46
URL: http://memylifeandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0